Varför gardiner?

...när man kan fylla hela köksfönstret med växter.
Här är det tomater, chili, squash, gurka och lite blomster på tillväxt.


Det blev fullt så jag fick sätta upp en hylla till. Det dricks mycket mjölk i familjen och nu kommer de tomma mjölkpaketen väl till pass.
Slötittade på tv.n nu efter lunch och såg ett mysig program från Danmark. "I trädgården med Camilla Plum". Denna otroliga danska kvinna som odlar massor i sin trädgård och sen bakar och lagar mat av allt detta. Hennes bakprogram heter "Bullar av stål" och är också en favorit. Klicka här för att komma till hennes hemsida.

Men i alla fall: När man ser ett sånt program som handlar om kryddörter och om att odla potatis mm kliar det ju i de små gröna fingrarna och nu längtar jag till jag får ut o gräva i landet.

Och på tal om mjölkpaket, har ni sett den svarta mjölken? Lisa blev djupt besviken när innehållet fortfarande var vitt och varken smakade lakrits eller cola utan precis som vanligt. Men på lördag kväll slår vi av huvudströmbrytaren en timme mellan 20.30 och 21.30 för att stödja Earth Hour. Gör ni?

Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme – kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.

Gå in på Världsnaturfonden och anmäl er eller slå bara av lamporna på lördag helt enkelt. Jag tror det kommer att bli stort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0