Uppdatering...

Vi jobbar och sliter för att bli klara med vår källarstuga...
Eftersom kommunen strular med tillståndet för avloppsbygge så fick vi köra plan B. Det innebär utedass...
Men eftersom vi redan hade ett utedass, som dock varit förråd för div. oljedunkar och annat ett stort antal år, samt att det legat allmänt massa skräp och nässlor framför dörren har vi inte använt detta på många, många år. Phu, kolla den meningen...den var lång...
Men nu är i alla fall utedasset skurat, målat och pyntat.

Jag är inte så mycket för Shabby chic, men på en sån här liten yta och på ett utedass tycker jag det är charmigt. Väggarna kalkade jag och det är ju underbart roligt. Man blandar till en tunn grå sörja och bara blaskar på och sen tar man paus en timme. När man kommer tillbaka är väggarna kritvita och med en härlig matt yta. Och det kostar i princip ingenting! Kan det bli bättre?

Till källarstugan köpte vi ett kök för en billig peng på Blocket.
Jag har inga bilder på det än, och vi håller fortfarande på att flytta runt de olika skåpen för att det ska passa som bäst. Pussel är jag bra på...
Men bilder kommer när vi är klara och det är inte sååå länge till.

Annars har vi slagit lite gräs som ska bli ensilage (koägg) men väderprognoserna är ju så ovissa att vi fegar lite och avvaktar med att slå mer tills efter midsommar.

Och på tal om midsommar blir vi år över 40 pers! Underbart att så många vill komma och fira med oss. Underbart också att höra Josefin 12 berätta för sin kompis att midsommarafton är bästa dagen på året. Bättre än din egen födelsedag? undrar kompisen förvånat. Ja!!! svarar dottern. Och Joel 15 hotade med att fira på annan ort tidigare, men efter att hans kompisar sovit här förra helgen tyckte de att de skulle vara här över midsommar också. Det tyckte jag var väldigt trevligt. De får sköta sig själva i källarstugan men är välkomna till oss om de vill.

Nu är det dags för frukost, sen ska jag rida grannens unghäst och sen ska jag med Lisa till ögonkliniken och kolla hennes ögon.

Ha en underbar dag så kanske vi hörs snart igen :-)

RSS 2.0