Det finns begränsningar

denna bloggen ligger under blogg.se och där finns begränsningar. Begränsningar som jag kunnat leva med men nu vill jag utveckla min blogg och mitt bloggande och därför kommer jag att fasa över till nya bloggen.
Den hittar ni påhttp://iattanas.blogspot.com/


Välkomna dit, kommentera och ge förslag på ämnen så lovar jag att uppdatera den betydligt oftare än jag gjort med denna.

Farväl tråkblogg....

Det finns inget dåligt väder...

...bara dåliga kläder.
Ja, det lever jag efter fullt ut.
MEN (som Tony Irving skulle sagt) Jag måste nog införskaffa mig bättre handskar då, för när det öser ner snöblandat regn, är 1 plusgrad och blåser 14 sekundmeter är det inte kul att rulla ihop en snöblaskig vattenslang.


(Bilden lånad från en blogg som heter Utmaning2009)

Nä, så idag får man helt enkelt hitta lite kvalitativt inomhusarbete istället. Jag ju för all del lite bokföring kvar att göra, och jobbade en del med min symaskin igår men där finns också mer att göra. Och så behöver jag börja plugga körkortsteori om ifall att det nu blir busskort. Om inte annat så kommer jag nog att ta BE-kort i alla fall. Och så är det ju italienskan som jag alltid behöver öva på, det är ju lite för sällan man använder den liksom. Men nu tittar jag gärna på reklamen för pasta med Bo Hagström från Solens Mat: Pasta Giovanni.

Håll till godo!

RSS 2.0