Okej, här kommer en uppdatering!

Vad har hänt sen sist?
Jo, vi kämpar på med vår källarstuga, det går sakta framåt. Häromdagen såg det ut så här:Som ni ser är det isolering, rördragning och panel på G. Nu börjar det bli lite varmare så man kan vara där utan att frysa ihjäl. Annars är det skogsarbete, även om vi tagit in proffs som fixar det åt oss just nu.Två jättemaskinen som hugger, kvistar, kapar och kör ut. Resultat:Och som i sin tur förhoppningsvis ger lite pengar som vi kan sätta sprätt på i översta bilden...

Sen är det ju bordtennis, handboll och sånt som fyller våra lediga stunder. Josefin avslutar snart sin serie och där har deras HK Eklöven inte förlorat en match denna säsongen! Och då är det lag från Kalmar, Växjö, Tingsryd, Mönsterås, Ronneby och Hästö så det är kanonduktiga flickor!
Och Joel harvar på med bordtennisen. Han har fått prel.besked att han kommer in på Procivitas Fria Gymnasium i Växjö till hösten. Han är en av 8 pingisspelare som blivit antagna!
I helgen var det hemmatävling och vi fixade kiosken:Här stod vi sen i totalt 21 timmar under helgen! Men det är bara kul och när det sen samtidigt gåt bra för Joel så är det ju kanon. Han vann HS2 och såg helt oberörd ut direkt efter matchen till skillnad från hans motspelare:Ja, det var väl allt för denna gången, vi får hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa gång!

Tjo och tjim och fågelsång

RSS 2.0