Sista resan...

Ja, det låter märkligt men nu är den här: Sista tjänsteresan och då har jag sparat det bästa till sist och åker till Sundsvall på tisdag morgon. Sista gången på länge jag stiger upp mitt i natten och sätter mig i bilen med siktet mot Kallinge. Sista gången på länge jag checkar in och går genom säkerhetskontrollen som jag behärskar i minsta detalj nu. Nästan så jag suckar lite åt "de ovana" som glömmer plocka upp datorn och artigt ge till kontrollanten, att komma ihåg att även mobilen som är lika viktig som trosorna måste lämnas på bandet osv.


Och sista gången på länge jag checkar in på hotellet, får nyckeln, hittar mitt rum, slänger mobil och nycklar på skrivbordet, dataväskan på sängen och resväskan på golvet, sparkar av mig skorna och går på toa. Man har skaffat sig vanor och rutiner för att orka leva ett sånt liv.
Men det är slut nu och det börjar gå upp för mig sakta...
Jag vet att jag tagit rätt beslut och så men samtidigt är det lite vemodigt. Hur mycket kommer jag att sakna detta livet? Troligtvis inte alls...

Igår åkte jag till Växjö med tjejerna. Jossan o Lina skulle spela handboll och Lisa skulle leka på "den roliga lekplatsen vid Annas hus" i Växjö. En trevlig dag med barnen som dock blev lite jobbig när tröttheten satte in framåt eftermiddagen.
Idag var det Joels tur att ha "mammadag" och vi åkte till K-opel för kyrkobesök. Joel ska ju konfirmeras till våren och får se till att få till alla kyrkobesök på sina tävlingsfria helger.
Så vi fick syndernas förlåtelse och smaka på Kristus kropp och blod. Så nu är även den biten avklarad...

Nu har vi röjt på Josefins rum och hittade ett golv under all röra med kläder, tidningar och div. andra ting som täckte hennes rum. Hon har nog några av mina gener som jag hade när jag var lika gammal som henne...

Men nu har jag lovat Lisa några pannkakaor så jag får avsluta här och återkomma en annan dag!

Sköt om er därute!

Kommentarer
Postat av: Broder Pelle

Känns säket lite spännande att vända blad och börja på en blank sida men minst lika inspirerande. Ni kommer att klara detta det vet jag på ett eller annat sätt. Vad det gäller julstädningen så hoppas jag att kunna komma och se hur du klarat det. Förhoppningsvis så har jag medhjälpare med mig att titta i alla hörn. Ser fram emot att träffa r igen och imorgon kommer Anna på ett besök då jag själv är i Bräkne Hoby på Landsbygdskonferans. Jag åker bara korta sträckor nu ett tag som omväxling. Är så glad att ni finns Kram Pelle

2008-11-16 @ 20:18:59
Postat av: Carina

Skönt att det närmar sig slutet och att du har sparat favoritstaden till sist.Skulle du kunna hjälpa mig med ett PS-uppdrag?

2008-11-19 @ 06:57:13
URL: http://ecarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0